Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information -
Startsida -  / Om Bjurhovdaskolan

Stenhäst på skolgården

Bjurhovdaskolan

Bjurhovdaskolan är en skola där 51 pedagoger arbetar tillsammans med klasser från förskoleklass upp till år 6. Skolan har förmånen att ansvara för 355 elevers kunskapsutveckling.

Vår verksamhet bygger på hörnstenar som trygghet, självkänsla, arbetsglädje och kunskap. Våra pedagoger arbetar tillsammans i arbetslag där man använder sina olika kompetenser. Genom samverkan pedagoger emellan kan vi möta varje elevs olika behov av kunskapsinlärning.

Modern skola med närhet till natur och kultur

Skolan invigdes hösten 2008. Den ligger i de östra stadsdelarna, nära till skog och stora gröna ytor. Vi har även mycket nära till kulturella områden såsom Anundshög och Badelundaåsen.

Ny teknik

Vi arbetar med en ny teknik i klassrummen, Smart Board, som ger inspiration och nya undervisningsmöjligheter.

Vi har en av Sveriges största solcellsanläggning vilket medför att vi är delvis självförsörjande av el.

- Tillbaka  -    Upp  -