Hoppa till textinnehållet - Hoppa till aktuell information och f?r?ndringar pa webbplatsen. -  - 
Carlforsska gymnasiet - en värld av möjligheter - 
Anpassa -  | Kontakt -  | Webbkarta |  - Sök -  | English - 

Aktuellt - Carlforsska

 

ca

bordtennis

Torsdagen den 16/3 var det skol-DM i bordtennis.
Den spelas traditionellt i Köping fina bordtennislokal. Här en bild på
de tre medaljörerna i år 2. I mitten ser vi David Handel(silver)och till höger Thom Morgan(brons) som båda lyckades nå pallen i gruppen för "icke aktiva". Viktor Eriksson var också med och spelade i gruppen för "aktiva".
Många jämna och spännande matcher i ett riktigt bra arrangemang.

peterpan

Bilder från föreställningen Peter Pan - resultatet av ett samarbete mellan treorna på Carlforsskas estetiska program och karaktärämneslärarna.

Reportage av olika media

SVT peter-pan-pa-besok

TV021 Generalrepetition för föreställningen

SR Carlforsska gymnasiet sätter upp Peter Pan

mera info

Carlforsskaes facebooksida

Integrationsprojekt

radipo 2

Anna Mellander MacIsaac har påbörjat ett integrationsprojekt som hon kallar för Kompisgrupper där elever från Språkintro har fått träffa elever från ett Samhällsprogram för att fika, bowla eller göra andra saker på fritiden med ett litet bidrag från skolan. P4 Västmanland har uppmärksammat det och via följande länk kan du höra deras intervju:
Hela reportaget från elevernas fikaträff - P4 Västmanland

Irlandsresa för yrkesprogrammens elever

dans

SVT reportage elever från Carlforska dansar in Irlandsresan
Elever från yrkesprogrammen på Carlforska gymnasiet i Västerås ska få åka på tre veckors praktik till Irland. Resan är en del i ett EU-projekt och inför resan har eleverna träffats för att lära känna varandra och den Irländska folkdansen reel.

Skol-DM i fotboll

fotboll

Nu har båda killar och tjejer på Carlforsska spelas klart sina turneringar i skol-DM i fotboll. Tyvärr så var motståndet oss övermäktigt denna gång och vi lyckades inte vinna några matcher. Ändå väldigt trevliga arrangemang och vi får slicka våra sår och komma igen i kommande turneringar. Vi hade ett lag som representerade Carlforsska bland tjejerna. Den turneringen spelades på Solid Park Arena den 6 oktober. Hela 3 lag representerade Carlforsska bland killarna och skol-DM avgjordes den 18/10 på Kristinelunds sportfält i Köping.

Skol-DM i golf

golf

Stort GRATTIS till Linn Forsmark EK 15B (längst till vänster) som kom trea i skol-DM i golf onsdagen den 14/9. Tävlingen spelades i strålande solsken på Skerike GK. -  

Informationsbroschyr läsåret 2016/17

Informationsbroschyr 2016/17 (pdf, nytt fönster)