Hoppa till textinnehållet -  - Till startsidans aktuella information - 
Carlforsskas Ekonomi- och Handelsskola - till startsidan - 
Anpassa -  | Kontakt -  | Webbkarta -  | Sök - 
 Startsida -  / Aktuellt

 

 

 -  

Emma på Handelsprogrammet fick stipendium

Handelsgalan Brilliant Shopping den 19 september samlade över 200 deltagare. Arrangörerna Erikslund Shoppingcenter, Hälla, Västerås Citysamverkan, Västerås Handel och Västerås Stad hade ett program där stadens handelsutveckling presenterades och ett festligare inslag med utmärkelser.

Emma Kjellbo, elev i årskurs 3 på Handelsprogrammet vid Carlforsskas Ekonomi- och Handelsskola var stolt och glad mottagare av ett stipendium på 10 000 kr som ”Brilliant Talang”, med motiveringen:

”Kombinationen av ett enastående serviceinriktat uppträdande – i såväl skola som under butikspraktik – och mycket fina studieresultat gör denna elev till en Brilliant Talang. Hennes engagemang och förmåga att sätta kunden i centrum har fått samtliga handledare att skina upp av förtjusning. Handelsprogrammet på Carlforsskas Ekonomi- och Handelsskola ser en stor ära och stolthet i att få rå om, utbilda och leverera en så skicklig och omtyckt handelselev. Skolans 80 handelsstuderande skjuter in färsk handelskompetens i näringslivet och den här eleven bidrar redan nu till att lyfta handeln.”

Emma Kjellbo CEH

 - TillbakaTillbaka  -    UppUpp  -