Lidmanska gymnasiet - Gymnasiesärskola - 
Anpassa -  | Kontakt -  | Webbkarta -  | Sök -  |  - English

Elever på Lidmanska, gymnasiesärskola i Västerås.

Lidmanska gymnasiet - gymnasiesärskola

Lidmanska gymnasiet i Västerås erbjuder gymnasiesärskolans Individuella program. De individuella programmen riktar sig till dig som inte har möjlighet att delta i undervisningen på ett nationellt program. Från hösten 2017 erbjuder vi även det nationella programmet -
Programmet för samhälle, natur och språk

Aktuellt

Läsårsavslutning och student 2019

5 juni är det läsårsavslutning  och student.
Klockan 9.00 är det samling i vårt rörelserum. Anhöriga är hjärtligt välkomna men då vi har begränsat med utrymme så har studenternas anhöriga företräde och övriga i mån av plats. Tänk på att komma i tid då det gärna blir trångt på parkeringen. Studenterna springer ut vid cirka 9.30.

Studentflak - informationsmöte 15 maj

Om det är några elever som vill åka studentflak så är det något som elever och vårdnadshavare ansvarar för. Det måste finnas en flakvärd. Det här är utanför skolans ansvar. Att tänka på är att det finns en hel del regler kring detta. För att få köra och åka studentflak så ska man ha varit med på dessa informationsmöten.

Det är viktigt att eleverna i avgångsklasserna läser igenom hela informationen kring studenten från Polisen:
Brev från Polisen till eleverna i avgångsklasserna (pdf)

Onsdagen den 15 maj klockan 17.00 - Polisen tillsammans med personal från Västerås stad kallar till ett informationsmöte för 2 studenter per avgångsklass och flakvärdar i fullmäktigesalen, Stadshuset.

Onsdagen den 15 maj klockan 18.30 - Informationsmöte i fullmäktigesalen, Stadshuset för förare av ekipagen. Information om regler, ansvar och säkerhet.  Polis från trafikpolisen och ungdomspolisen är på plats tillsammans med personal från Västerås stad.

Tisdagen den 21 maj mellan 15-17 sker utdelning av nummerlappar till studentflaken. Varje flak måste få en nummerlapp för att få delta i kortegen.

Måndagen den 27 maj sista dagen för att registrera studentflaket.

Digital ansökan krävs - Nytt för i år 2019 är att studentekipagen måste registrera sig digitalt. Där behöver uppgifter till klassrepresentanter (2 st) finnas, flakvärdens uppgifter samt uppgifter om föraren och fordonet.
Anmälan av studentekipage - Västerås stad

Mycket av informationen hittas även på:


Skoltider för läsåret 2018-2019

Måndagar: 8.20 - 14.30
Tisdagar: 8.20 - 14.30
Onsdagar: 8.20 - 14.30
Torsdagar: 8.20 - 14.30
Fredagar: 8.20 - 12.50

Gymnasiesärskola i Västerås

Program inom gymnasiesärskolan 2018-2019 (pdf)

Mer information om gymnasiesärskola i Västerås kan du läsa under Västerås stads hemsida, se:
Gymnasiesärskola - Västerås stad

 

 -