Hoppa till textinnehållet - Hoppa till aktuell information -  - 
Nybyggeskolan - Bygger för framtiden. - 
Anpassa -  | Kontakt -  | Webbkarta -  | Sök -  |  - English

 - 

Nybyggeskolan

Nybyggeskolan

Aktuellt

Sommarlov!

Syren

Vi på Nybyggeskolan önskar alla elever ett härligt sommarlov. Välkomna åter när höstterminen startar 18 augusti.

Vårdnadshavare - dags att logga in på Vklass

Vi vill uppmana alla vårdnadshavare som ännu inte loggat in på Vklass att göra det snarast. Vklass kommer att användas i allt större utsträckning av personalen på skolan för kommunikation och information till både elever och vårdnadshavare. Saknar du inloggningsuppgifter? Ta kontakt med lärarna i ditt barns arbetslag. Kontaktuppgifter hittar du här.

Vi vann Superstar!

Superstars 2014

Den årliga flerkampen Superstar gick igår tisdag 3 juni av stapeln på Djäkneberget. Niondeklassare från tretton skolor deltog och segrare blev Nybyggeskolan!

Resultat av enkätsvar åk 8

Eleverna i åk 8 på skolan har fått besvara en enkät som bland annat handlar om trivsel och aktiviteter både i skolan och på fritiden. Vill du ta del av svaren finns de i dokumenten här nedan.

Nybyggeskolan år 8 2014 jämförelse med andra utförare (pdf, nytt fönster)

Nybyggeskolan år 8 2014 översikt (pdf, nytt fönster)

Bra skolmat i Västerås!

White guide junior har utsett årets bästa skolmatskommun genom att besöka ca 300 förskolor och skolor i Sverige. Västerås kom på en hedrande fjärdeplats och det firades i onsdags med en festmåltid med efterrätt i de kommunala förskolornas och skolornas matsalar.

Globala studion med i TV4:s nyheter

Nybyggeskolan uppmärksammas för sitt arbete med integrationen av nyanlända barn och ungdomar! Se inslaget i TV4:s nyheter genom att klicka här (nytt fönster öppnas)

Förtydligande angående sjukanmälan av elev

Vi har tidigare sänt ut ett brev till vårdnadshavare där vi skrev att under en testperiod skulle sjukanmälan göras på telefon 021-39 81 18. Vi meddelar här och nu att ni även fortsättningsvis ska använda er av detta nummer när det gäller sjukanmälan av ert barn. Tack!

 -