Hoppa till textinnehållet - Hoppa till aktuell information -  - 
Nybyggeskolan - Bygger för framtiden. - 
Anpassa -  | Kontakt -  | Webbkarta -  | Sök -  |  - English

 - 

Nybyggeskolan

Nybyggeskolan

Aktuellt

God Jul och Gott Nytt År!

Vi på Nybyggeskolan tackar för den här terminen och önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vårterminen börjar torsdag 8 januari kl. 08.10 med lektioner enligt schema.

Utvecklad lärar- och elevroll på Nybyggeskolan med stöd av digitala verktyg

Bitte Henriksson har intervjuat vår SO-lärare Magnus Berggren kring hur datorn används i undervisningen på skolan. Läs reportaget genom att klicka här (pdf, nytt fönster)

Vinst för Nybyggeelever i tävlingen "Recykling"

Mimer och Vafab har haft en tävling där elever fått chansen att pimpa en cykel. Projektet handlar om att minska avfall och värna om det hållbara samhället. Första pris i tävlingen kammades hem av Kevin, Felix, Adam och Theodor på Nybyggeskolan. Grattis!

För att se deras fina diplom, klicka här (pdf nytt fönster).

Studiestöd

Från och med måndag 22 september erbjuder Nybyggeskolan extra hjälp till alla elever som vill. Biblioteket kommer att vara bemannat med 2-3 personal måndagar, onsdagar och torsdagar efter ordinarie skoltid. Där kan elever få hjälp med diverse skoluppgifter - allt från läxor till fördjupningsuppgifter. Man jobbar på egen hand eller får hjälp av personalen som finns på plats. Klicka på länken nedan för mer information.

Studiestöd - informationsbrev, (Word-dokument, nytt fönster)

Resultat av enkätsvar åk 8 vt 2014

Eleverna i åk 8 på skolan har fått besvara en enkät som bland annat handlar om trivsel och aktiviteter både i skolan och på fritiden. Vill du ta del av svaren finns de i dokumenten här nedan.

Nybyggeskolan år 8 2014 jämförelse med andra utförare (pdf, nytt fönster)

Nybyggeskolan år 8 2014 översikt (pdf, nytt fönster)

Bra skolmat i Västerås!

White guide junior har utsett årets bästa skolmatskommun genom att besöka ca 300 förskolor och skolor i Sverige. Västerås kom på en hedrande fjärdeplats och det firades i onsdags med en festmåltid med efterrätt i de kommunala förskolornas och skolornas matsalar.

Globala studion med i TV4:s nyheter

Nybyggeskolan uppmärksammas för sitt arbete med integrationen av nyanlända barn och ungdomar! Se inslaget i TV4:s nyheter genom att klicka här (nytt fönster öppnas)

 -