Hoppa till textinnehållet - Hoppa till aktuell information -  - 
Nybyggeskolan - Bygger för framtiden. - 
Anpassa -  | Kontakt -  | Webbkarta -  | Sök -  |  - English

 - 

Nybyggeskolan

Nybyggeskolan

Aktuellt

Studiestöd

Från och med måndag 22 september erbjuder Nybyggeskolan extra hjälp till alla elever som vill. Biblioteket kommer att vara bemannat med 2-3 personal måndagar, onsdagar och torsdagar efter ordinarie skoltid. Där kan elever få hjälp med diverse skoluppgifter - allt från läxor till fördjupningsuppgifter. Man jobbar på egen hand eller får hjälp av personalen som finns på plats. Klicka på länken nedan för mer information.

Studiestöd - informationsbrev, (Word-dokument, nytt fönster)

Cykelstölder

Polisen har informerat om att det skett cykelstölder på skolan och uppmanar er som cyklar att låsa med dubbla lås. Se till att låsa fast cykeln i cykelstället!

Vårdnadshavare - dags att logga in på Vklass

Vi vill uppmana alla vårdnadshavare som ännu inte loggat in på Vklass att göra det snarast. Vklass kommer att användas i allt större utsträckning av personalen på skolan för kommunikation och information till både elever och vårdnadshavare. Saknar du inloggningsuppgifter? Ta kontakt med lärarna i ditt barns arbetslag. Kontaktuppgifter hittar du här.

Resultat av enkätsvar åk 8 vt 2014

Eleverna i åk 8 på skolan har fått besvara en enkät som bland annat handlar om trivsel och aktiviteter både i skolan och på fritiden. Vill du ta del av svaren finns de i dokumenten här nedan.

Nybyggeskolan år 8 2014 jämförelse med andra utförare (pdf, nytt fönster)

Nybyggeskolan år 8 2014 översikt (pdf, nytt fönster)

Bra skolmat i Västerås!

White guide junior har utsett årets bästa skolmatskommun genom att besöka ca 300 förskolor och skolor i Sverige. Västerås kom på en hedrande fjärdeplats och det firades i onsdags med en festmåltid med efterrätt i de kommunala förskolornas och skolornas matsalar.

Globala studion med i TV4:s nyheter

Nybyggeskolan uppmärksammas för sitt arbete med integrationen av nyanlända barn och ungdomar! Se inslaget i TV4:s nyheter genom att klicka här (nytt fönster öppnas)

 -