Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information -
Anpassa -  | Kontakt -  | Webbkarta -  | Sök -  | English -
 Startsida -  / Om Tranellska

Ledningen har ordet

Vi hoppas att Du skall trivas hos oss och få möjlighet att utvecklas både kunskapsmässigt och personligt.

Vi vill att Du tar en aktiv del i ditt lärande och är med och påverkar din studiesituation. Din mentor kommer att vara din personliga coach när du upprättar din individuella utvecklingsplan och gör din studieplanering.

Vi tror att du kan ta stort personligt ansvar och att du vill lyckas med dina studier. För detta krävs en del arbete. Mycket görs i skolan men glöm inte bort att du behöver arbeta med din inlärning även hemma. Se till att du inte missar lärarnas hjälp under lektionernas arbetspass.

Du har också möjlighet att få stöd och hjälp från vårt elevvårdsteam.

Vi vet att du har erfarenheter som vi vill ta del av. Engagera dig gärna i vårt elevråd, Here4U eller som klassrepresentant /elevskyddsombud.

Vi vill gärna att du och dina föräldrar kommer med synpunkter och tar aktiv del i dina studier och din personliga utveckling.

Varmt välkommen till Tranellska gymnasiet!

Carina Westh

Gymnasierektor