Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information - 
Startsida - 
Anpassa -  | Kontakt -  | Webbkarta -  | Sök -  | English - 
 Startsida -  / Program / Restaurang- och livsmedelsprogrammet
Elev som bakar

 

Närbild på tårta

 

 -  

Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Min dröm är att bli konditor i London.

På Tranellska får jag en riktigt bra utbildning av de bästa lärarna i branschen och får plugga med klasskompisar som delar mina största intressen.

-Elise Öst

Om du vill bli kock, servitör, bagare eller konditor, så är det här rätt utbildning för dig. Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Tranellska gymnasiet
förbereder dig direkt för arbetslivet och ger dig de kunskaper som behövs för att arbeta inom restaurang- eller bageribranschen.

På restaurang- och livsmedelsprogrammet får du lära dig att arbeta i team, precis som i arbetslivet. Branschen präglas av förändring och utveckling.
Hos oss får du utveckla din kreativitet, initiativförmåga och servicekänsla. Tillsammans skapar vi en bra grund för dig som elev att utvecklas och få goda kunskaper inom yrket. Undervisningen är omväxlande och består till stor del av praktiskt arbete både i skolan och ute i bagerier och på restauranger.

Vi har ett nära samarbete med företag i branschen, vilket ger dig bästa möjliga förutsättningar att få ett jobb efter utbildningen. Här är några av våra samarbetspartners: Aros Congress Center, Restaurang Bellman, Frank, Harry’s, Limone, Scandic hotell, Sportbaren, Strike, Varda, Systrarna Ericsson, Brynolf bagare.

 - TillbakaTillbaka  -    UppUpp  -