Hoppa till textinnehållet -  - Aktuell information - 
Till startsidan - Tritons -förskola - 
Anpassa -  | Kontakt -  | Webbkarta -  | Sök -  | English - 
Startsida -  / Om Tritons förskola

Tritons förskola

 

 -  

Ledningen har ordet

Siv hälsar välkommen

Att vara ansvarig för en förskola är alltid roligt, spännande, lärorikt och utmanande. Det händer så mycket varje dag. Att få vara med och starta en helt ny förskola är något en förskolechef kanske bara får vara med om en gång i livet.

Nu har jag den förmånen. Det är otroligt spännande. Starten har varit tuff, allt gick inte på räls men nu känner vi att vi är bra i gång.

De trä så roligt att gå runt och prata med barnen, få höra spännande berättelser om fantastiska äventyr och spännande upplevelser. Få se färgglada illustrationer och dokumentationer och höra barnens glada skratt både ute och inne.

Jag möter föräldrar som är positiva, engagerade och som har intresse av att ta del av och vara med och utveckla vår förskola.

Jag får samarbeta med medarbetare som är kunniga, erfarna och engagerade. Medarbetare som har ett gott förhållningssätt och som har engagemang och på alla sätt bidrar till att göra förskolan till den grogrund för lärande som vi är tänkta att vara. Tillsammans arbetar vi för att kunna möta föräldrarnas förväntningar och kunna erbjuda barnen en rolig, trygg och lärorik förskoleverksamhet.

Som ledare för förskolan är det min uppgift att försöka sätta allt i ett sammanhang, att ta vara på det som är bra och samtidigt blicka framåt. Då kan vårt uppdrag bli tydligt och våra förutsättningar användas på bästa sätt. Det är ett lustfyllt arbete med stort ansvar.

Siv Carrass, förskolechef

Kontaktinformation

Ledning

 

 

 

 

 - Tillbaka  -    Upp  -